Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Over Klik: Kenniscentrum Verstandelijk Gehandicaptenzorg


Klik
is het enige onafhankelijke kenniscentrum speciaal voor én door zorgverleners in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Klik is bedoeld voor nieuwsgierige begeleiders, vaktherapeuten en managers die op de hoogte willen blijven van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en ervaringen willen uitwisselen met collega’s. Klik biedt hen daarvoor al bijna 50 jaar een betrouwbaar platform met een kritisch geluid: professioneel, maar vooral persoonlijk, praktijkgericht en toegankelijk.

Het gelijknamige vakblad verschijnt 9 keer per jaar. Op de website publiceren we daarnaast regelmatig aanvullende achtergrondartikelen (te herkennen aan het *), gericht op de dagelijkse praktijk van de begeleider. Het uitgebreide kenniscentrum met meer dan 6.000 artikelen is bovendien 24/7 beschikbaar voor onze abonnees, om altijd makkelijk en snel iets op te zoeken.

Onze deskundige redactie bestaat uit ruim 20 vakgenoten. Zij bundelen wetenschappelijke kennis, praktische ervaringen en actuele opinies, en vertalen deze naar laagdrempelige en goed leesbare artikelen.

Het belangrijkste doel van Klik? Jou helpen aan nuttige kennis, te raadplegen waar en wanneer jij maar wil, die bijdraagt aan jouw connectie met je cliënt. Zodat jij in staat bent de best mogelijke begeleiding te geven en je cliënten te ondersteunen bij een fijn leven!

Wil je op de hoogte blijven van wat we doen voor jou en je collega's? Schrijf je dan hier in voor de gratis nieuwsbrief of word abonnee

 

Bekijk de abonnementen van Klik