Verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Abonneren

Goede begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking zijn altijd nieuwsgierig naar ervaringen van collega’s, naar ontwikkelingen in hun vakgebied en relevante nieuwe methodes en hulpmiddelen. Dat vinden ze in hun eigen vakblad Klik. Blijf op de hoogte van je eigen vak, lees Klik, 9 keer per jaar. Maak gebruik van het Klik-kenniscentrum op www.klik.org, met een schat aan informatie. En: de wereld staat niet stil. Houd de actualiteit bij via onze wekelijkse digitale nieuwsbrief

Wil je meer en vaker lezen over de verstandelijk gehandicaptenzorg? Kies hieronder de abonnementsoort die bij je past. Of neem contact op met onze klantenservice. Maak vast kennis met Klik in dit bladerexemplaar en bekijk de thema's van 2020:

Abonnementsvormen:

Klik Compleet Instelling

Met dit abonnement ontvang je 9x het magazine en lees je alle artikelen van Klik online. De online inlog voor instellingen is door maximaal 5 medewerkers tegelijk te gebruiken. Voor toegang voor grotere groepen medewerkers, neem contact op met de klantenservice.

Prijs van het Klik Compleet Jaarabonnement: € 157 exclusief btw en exclusief administratiekosten € 3,95 excl btw. Dit bedrag wordt jaarlijks gefactureerd en is na het eerste jaar opzegbaar 3 maanden voor de vervaldatum.

Klik Privé abonnement

Met dit abonnement ontvang je 9x het magazine en een persoonlijke toegang tot alle artikelen van Klik online. Je hebt nadat je aanvraag is bevestigd direct toegang tot de site. Let op: aan het aantal inlogs per dag zit een limiet. Zie ook onze gebruiksvoorwaarden.

Prijs Klik Privé Jaarabonnement: € 89 exclusief btw en exclusief administratiekosten € 3,95 excl btw. Dit bedrag wordt jaarlijks gefactureerd en is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar. 

Voorwaarden voor het particuliere abonnement:
Je kunt een particulier abonnement aanvragen als je op je thuisadres Klik ontvangt of wilt ontvangen. Facturen van een particulier abonnement worden ook alleen op het thuisadres toegezonden zonder bedrijfsnaam of PO nummers. Maximaal 1 privé abonnement per adres. Het privé-abonnement gaat in na verificatie van de gegevens door onze medewerkers.

Klik Studenten Online abonnement

Met dit abonnement krijg je een persoonlijke toegang tot alle artikelen van Klik online. Let op: aan het aantal inlogs per dag zit een limiet. Zie ook onze gebruiksvoorwaarden.

Prijs Klik Online studenten abonnement met 50% korting: € 64,50 exclusief btw en exclusief administratiekosten € 3,95 excl btw. Dit bedrag wordt jaarlijks gefactureerd en is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.  

Klik Instelling Print only abonnement

Met dit abonnement ontvang je 9x per jaar het magazine. Prijs Klik Magazine abonnement: € 144,50  exclusief btw en exclusief administratiekosten € 3,95 excl btw. Dit bedrag wordt jaarlijks gefactureerd en is na het eerste jaar drie maanden voor de vervaldatum opzegbaar.

Klik Instelling Online Only abonnement

Met dit abonnement krijg je een persoonlijke toegang tot alle artikelen van Klik online en lees je het tijdschrift digitaal op onze website. Let op: aan het aantal inlogs per dag zit een limiet. Zie ook onze gebruiksvoorwaarden.

Prijs Klik Online Only abonnement: € 129 exclusief btw en exclusief administratiekosten € 3,95 excl btw. Dit bedrag wordt jaarlijks gefactureerd en is na het eerste jaar drie maanden voor de vervaldatum opzegbaar.

Thema's 2020

klikthemaplanning2020nieuw2.jpg