Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Disclaimer

Klik is onderdeel van Prelum Uitgevers B.V. Prelum Uitgevers B.V. streeft naar actuele en correcte informatie op op haar website; desondanks staat Prelum Uitgevers B.V. niet in voor de juistheid van de op haar website aangeboden informatie en documenten; in geen geval is Prelum Uitgevers B.V. aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie, documenten of inhoud van sites waarnaar verwezen wordt. Alle op deze website voorkomende afbeeldingen/merknamen van Prelum Uitgevers B.V. zijn auteursrechtelijk en merkrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van Prelum Uitgevers B.V. worden gebruikt op welke wijze dan ook.

Sitevoorwaarden

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Prelum Uitgevers B.V. is verstrekt, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Prelum Uitgevers B.V. en gebruikersvoorwaarden die op deze site van toepassing zijn.

Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Prelum Uitgevers B.V. wordt ook verwezen naar de algemene voorwaarden van Prelum Uitgevers B.V. en gebruikersvoorwaarden die op deze site van toepassing zijn.

 

Klik is hét vakmedium voor werkenden in- en belangstellenden voor de verstandelijk gehandicaptenzorg.