Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Digitale versie Klik

Maak kennis met Klik met dit gratis digitale exemplaar

Goede begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking zijn altijd nieuwsgierig naar ervaringen van collega’s, naar ontwikkelingen in wetenschap en politiek op hun vakgebied. Naar relevante nieuwe boeken, films, en (digitale) hulpmiddelen. Dat vinden ze in hun eigen vakblad Klik. Actueel, goed geschreven, kritisch en ter zake doende. Vrijmoedig, en met humor. Alles waar je in je werk tegen aanloopt, wordt in Klik besproken. Geen onderwerp is te moeilijk of te gênant. Je werkt nu eenmaal met mensen, daarin kom je alles tegen wat mensen bezighoudt. En je werkt in een samenleving die razendsnel verandert. Met alle gevolgen voor jouw werk en cliënten.

Blijf op de hoogte van je eigen vak, lees Klik, 9 keer per jaar. Maak gebruik van het Klik-kenniscentrum op www.klik.org, met een schat aan informatie. En: de wereld staat niet stil. Houd de actualiteit bij via onze wekelijkse digitale nieuwsbrief.
Wil je meer en vaker lezen over de verstandelijk gehandicaptenzorg? Een (proef)abonnement bestel je op www.klik.org/abonneren.