Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Nieuwe Klik-site biedt schat aan ervaringskennis uit de verstandelijk gehandicaptenzorg

1 juli 2015 Door de redactie Geen reacties

Hoe maak je het leven van mensen met een verstandelijke beperking een stukje mooier? Met die missie deelt Klik al meer dan 40 jaar ervaringskennis voor iedereen die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Vanaf nu maakt Klik deze informatie nog toegankelijker met een nieuwe kennissite waar al deze informatie handig gefilterd is op relevante thema’s als autisme, communicatie en probleemgedrag.

Honderden ervaringsverhalen en actueel nieuws uit de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking zijn op de nieuwe Klik website te vinden, gerangschikt op de volgende onderwerpen:

Goede begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking zijn altijd nieuwsgierig naar ervaringen van collega’s, naar ontwikkelingen in wetenschap en politiek op hun vakgebied. Naar relevante nieuwe boeken, films, computerprogramma’s en apps.

Niets te moeilijk of gênant
Dat vinden ze op deze website én in hun eigen vakblad Klik. Actueel, goed geschreven, kritisch en ter zake doende. Vrijmoedig, en met humor. Alles waar je in je werk tegenaan loopt, wordt in Klik besproken. Geen onderwerp is te moeilijk of te gênant. Je werkt nu eenmaal met mensen, daarin kom je alles tegen wat mensen bezig houdt. En je werkt in een samenleving die razendsnel verandert. Met alle gevolgen voor jouw werk en cliënten.

Abonneren
Vind je de informatie op deze website boeiend? Wil je graag onbeperkte toegang tot artikelen, en het vakblad Klik ontvangen? De nieuwe Klik heeft verschillende abonnementsvormen, digitaal en/of in print. .

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!