Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Zorgorganisatie doet mee aan huiskamerfestival

5 februari 2020 Door de redactie Geen reacties

In diverse gemeenten in Nederland vindt op zondag 9 februari het huiskamerfestival Gluren bij de Buren plaats. Mensen stellen hun huiskamer beschikbaar als podium voor lokaal talent. Dit gebeurt onder meer in Leiden en ook zorgorganisatie Gemiva-SVG doet eraan mee.

Die middag kunnen belangstellenden binnenlopen op drie locaties van Gemiva. Het gaat om
-          Boshuizerlaan 7-7a. Hier word je welkom geheten door de bewoners en om 13.30/15.00/16.30 uur speelt Blue Orange er een mix van jazz, pop, funk met een vleugje ska.
-          Apollotoren 4. De bewoners van de toren ontvangen de bezoekers en daarna kun je om 13.30/15.00/16.30 uur luisteren naar Temporarely saxofoonkwartet. Deze groep is in 1994 opgericht uit de saxofoonsectie van een bigband.
-          Daendelsstraat 6 (Ankerplaats). Ook hier krijg je een warm welkom van de bewoners. Om 12.00/13.30/15.00 uur treedt A-Mae-Zing op; een collectief van ervaren muzikanten die gezellig uitbundig en echte luisterliedjes zingen en spelen in het genre folk, country en rock.

Bekijk het gehele programma in Leiden. Via www.glurenbijdeburen.nl kun je ook op andere deelnemende gemeenten zoeken.   |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!