Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Zorgorganisatie Dichterbij investeert in Funpop festival

12 februari 2020 Door de redactie Geen reacties

Zorgorganisatie Dichterbij investeert 10.000 euro in Funpop, het grootste openluchtfeest van Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking. De investering is vooral in menskracht: begeleiders kunnen hierdoor met cliënten naar het festival. Hierdoor moet het festival kunnen groeien van 8000 naar 10.000 bezoekers.

Funpop wordt dit jaar op 6 en 7 juni gehouden op Kasteelpark Ter Horst in Horst aan de Maas. Dichterbij stond aan de wieg van dit festival en wil de Stichting Funpop nu helpen te groeien, zodat nog meer mensen naar het evenement kunnen. Daar is alle ruimte om ook zelf je talent te laten zien op het Funtalent Podium. Cliënten die bijvoorbeeld geweldig kunnen goochelen of zingen kunnen zich daarvoor aanmelden.

Met de 10.000 euro van Dichterbij wordt onder meer een Funpop-rooster gemaakt. Begeleiders kunnen zichzelf inroosteren als ze met een of meer cliënten naar Funpop gaan. Dichterbij betaalt en regelt het vervoer naar het festivalterrein.

Daarnaast komt er op het evenement een Dichterbij-paviljoen met leuke activiteiten en de zorgaanbieder gaat het feest actief promoten. Op woensdag 5 februari 12.00 uur maakt de organisator de line-up bekend en begint de kaartverkoop.  |

Meer informatie over Funpop op de website.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!