Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Wint jouw afstudeerscriptie de HanneMiekeprijs?

29 januari 2020 Door de redactie Geen reacties

Studenten mbo, hbo of wo die tussen 2017 en 2020 zijn afgestudeerd en die in hun afstudeerwerkstuk of eindscriptie autisme centraal hebben staan, kunnen in aanmerking komen voor de HanneMiekeprijs 2020. De prijs bestaat uit vrij te besteden geldbedrag van 500 euro.

Wil je meedoen? Dan moet jouw afstudeerscriptie uiterlijk 31 januari binnen zijn bij het HanneMiekefonds. Je afstudeerscriptie is bij voorkeur geschreven in het Nederlands (indien Engels, dan een uitgebreide Nederlandse samenvatting bijvoegen).

De jury kijkt vooral naar:
- de relevantie van het werkstuk voor mensen met autisme en/of hun omgeving: doel is verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met autisme.
- leesbaarheid van de scriptie
- originaliteit/innovativiteit
- kwaliteit van de studie, gelet op opzet en uitvoering.

Na de sluitingsdatum op 31 januari beslist de jury binnen zes weken wie de winnaar is. De prijsuitreiking vindt plaats op 28 maart tijdens het NAR-congres bij de VU Amsterdam.

Kijk voor meer informatie met betrekking tot deelname op de website van de Nederlandse Vereniging voor Autisme.

Over het fonds
Het HanneMiekefonds is opgericht door NVA-lid Jan Schäffer, ter nagedachtenis aan zijn dochter

Hanneke Schäffer en haar grootmoeder Mieke-Schäffer-de Gardeijn. Het HanneMiekefonds kent in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme jaarlijks de HanneMiekeprijs toe.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!