Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Win 2 gratis kaarten voor het Klik-jubileumcongres

21 juni 2021 Door de redactie Geen reacties

‘Met verbinding het verschil maken’: dat is het thema van het Klik-jubileumcongres. Dat gaat niet alleen over de connectie met mensen met een verstandelijke beperking, maar óók met je collega’s. Daarom hebben we een leuke actie bedacht om jullie in het zonnetje te zetten. Laat ons weten welke collega volgens jou een extraatje heeft verdiend en win 2 gratis kaarten voor het congres op 1 oktober!

De meest bijzondere inzending wordt beloond met 2 gratis* kaarten (1 voor de inzender en 1 voor de genomineerde) én een leuk cadeautje voor jouw collega tijdens het congres!

* Ben jij (of is jouw collega) al ingeschreven voor het congres? Dan ontvang je geen factuur!

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Nomineer een collega via het formulier
    Nomineer 1 collega via het online formulier en beschrijf waarom hij/zij het verdient om in het zonnetje te worden gezet. Wat maakt die persoon zo speciaal of wat heeft diegene voor bijzonders gedaan? Denk daarbij bij voorkeur aan het thema van dit congres: verbinding maken met je cliënt!
  2. Deel ons social media bericht op Facebook of LinkedIn met jouw netwerk!
    Ga naar het Facebook-bericht en/of LinkedIn-bericht, like de post én plaats een reactie onder het bericht. Je mag het bericht ook delen!


De win-actie sluit op maandag 19 juli. Nomineren kan dus t/m zondag 18 juli!

Ja, ik wil graag een collega nomineren!

Het Klik Jubileumcongres vindt plaat op vrijdag 1 oktober 2021 bij de Prodentfabriek in Amersfoort & online. Bekijk het programma en schrijf je in voor het jubileumcongres op locatie of online.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!