Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Willem de Gooyer nieuwe voorzitter Platform Vg

10 oktober 2011 Door de redactie Geen reacties

Willem de Gooyer wordt per 1 juni 2012 de nieuwe voorzitter van Platform Vg, belangenorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en vertegenwoordigers. Willem de Gooyer neemt het voorzitterschap over van Jaap Zwitser die eind juni 2011 is afgetreden. Allert de Geus, vicevoorzitter van Platform VG, neemt sinds 1 juli de voorzitterstaken waar en blijft dit doen tot het aantreden van de nieuwe voorzitter.

Bestuur en directie van Platform VG verklaren 'bijzonder blij te zijn met de benoeming van een voorzitter met zoveel kennis en ervaring van de sector'. Willem de Gooyer heeft bijna zijn gehele werkzame leven in de gehandicaptenzorg gewerkt. Op 31 mei 2012 neemt hij afscheid als bestuursvoorzitter van zorgorganisatie Steinmetz | de Compaan.

Jaap Zwitser is eind juni 2011 als voorzitter afgetreden vanwege zijn benoeming als vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van PGOsupport. Het bestuur en directie van Platform VG bedanken Jaap Zwitser voor zijn inzet gedurende de eerste jaren van Platform Vg.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!