Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Wij zien je wel-bijeenkomst voor ZEVMB-professionals

13 maart 2018 Door de redactie Geen reacties

De werkgroep Wij zien je wel, die zich bezighoudt met passende zorg en ondersteuning voor kinderen met een zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperking en hun gezinnen, organiseert een landelijke bijeenkomst voor professionals op 31 mei.

De werkgroep heeft al uitgebreid gesproken met ouders en verzorgers van kinderen met ZEVMB. Tegen welke problemen lopen zij aan? Deze knelpunten gaat de werkgroep bespreken met professionals, om te kijken hoe ze opgelost kunnen worden. De werkgroep wil ook in kaart brengen tegen welke problemen de professionals zelf aanlopen in het ondersteunen van deze doelgroep.

De werkgroep wil met de bijeenkomst helder krijgen:

  • waar kansen voor verbetering zitten,
  • waar mogelijk kennis ingebracht moet worden en
  • waar de zorg voor ZEVMB kan aansluiten bij bestaande vernieuwende initiatieven.


Werk jij met personen die zeer ernstig verstandelijk en meervoudig beperkt zijn en wil jij ook dat de zorg aan deze groep beter kan? Praat dan mee en meld je aan.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 31 mei, van 14.00 tot 17.00 uur in de regio Utrecht. De locatie is nog niet bekend.

Wie wel geïnteresseerd maar op 31 mei verhinderd is, kan zich toch aanmelden om zo op de hoogte te blijven van eventuele volgende bijeenkomsten.

 

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!