Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Vrijwilligersdag van hardcorefestival Dominator op woonpark De Donksbergen

9 mei 2018 Door de redactie Geen reacties

Woonpark De Donksbergen in het Brabantse Duizel werd 2 mei even overgenomen door vrijwilligers van hardcorefestival Dominator. De cliënten genoten die dag van hun eigen feest, dit jaar voor het eerst met een blijvende herinnering.

Op het woonpark van Lunet zorg wonen en werken tweehonderdvijftig mensen met een verstandelijke beperking – jong en oud door elkaar. Volgens algemeen directeur Nienke Bassle van 10.000 HOURS, de organisatie achter Dominator, kijken de bewoners van De Donksbergen al maanden uit naar hun eigen feestje. Het was inmiddels de vierde keer dat de vrijwilligersdag op het woonpark werd gehouden. Traditiegetrouw komen de vrijwilligers klussen en uiteraard aan het eind van de dag een mooi hardcorefeest verzorgen.

Dit jaar besloot de organisatie met vereende krachten een Dominatordecor te bouwen, een chillplek voor binnen en buiten. En natuurlijk een Dominator dj-booth, waar lekkere muziek gedraaid kan worden. En om het helemaal af te maken is de afscheiding van de openbare ruimte compleet beschilderd in Dominator-style. Hierdoor kunnen de cliënten het gehele jaar door genieten van de hun eigen jaarlijkse hardcorefeest.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!