Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Vragenlijst over tijdsbeleving bij een verstandelijke beperking

24 november 2021 Door de redactie Geen reacties

De Academische Werkplaats Bartiméus/Vrije Universiteit is dringend op zoek naar familieleden van volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking die een online vragenlijst willen invullen over tijd en tijdsbeleving.

Met het onderzoek wil de Academische Werkplaats meer te weten komen over de tijdsbeleving van mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Ook hopen de onderzoekers meer te weten te komen hoe hulpmiddelen hierbij kunnen ondersteunen. Denk aan een wekker, agenda, TimeTimer en een reguliere of kalenderklok.

Meedoen is vrijwillig en het invullen duurt ongeveer 20 minuten. Dat gaat het makkelijkst via computer of laptop in plaats van de smartphone. Invullen kan tot eind december 2021. Dit is de link naar de vragenlijst: https://lnkd.in/gw8PkmjX

Ook familieleden van mensen met een visuele én een licht tot matig verstandelijke beperking mogen de vragenlijst invullen. Wie meer wil weten over het onderzoek of vragen heeft, kan contact opnemen met Debora van Elst, uitvoerend onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Academische werkplaats Bartiméus & Vrije Universiteit Amsterdam ‘Sociale relaties en gehechtheid’. Zij is bereikbaar via e-mail: d.van.elst@vu.nl.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!