Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Verkoop via webwinkel

9 november 2010 Door de redactie Geen reacties

Zorgorganisatie Triade in Lelystad heeft een webwinkel geopend waar producten van cliënten worden verkocht. Er is speelgoed te koop, woonaccessoires, kerstversieringen, babyspullen, en ook verschillende soorten bier. De makers van de producten zijn blij dat hun spullen nu in heel Nederland te koop zijn.

'Ik heb een paar vriendinnen in Friesland wonen. Door de website kunnen zij nu makkelijk de zeep, kaarsen en andere decoratiedingen die ik maak bestellen,' vertelt Grietje Bruinsma. Zij werkt bij Ietje Fietje in Emmeloord.

Thon Slootjes van de Kemphaan in Almere vindt het bijzonder dat 'zijn' vogelhuisjes nu in het hele land te koop zijn: 'Cool idee dat straks misschien wel zo'n voederhuisje in Limburg hangt.'

Tot voor kort werden de producten alleen verkocht op onze locaties, zoals bij Tante Truus in Almere of de Winkel in Emmeloord. 'Met deze webwinkel vergroten we de markt en dragen we bij aan de integratie van de makers in de maatschappij', zegt een bestuurder van Triade.'

Iedere drie maanden is er een nieuw assortiment. Het inpakken en verzenden wordt verzorgd door een bedrijf van Triade: Industriade in Almere.

Informatie: www.eerlijkgemaakt.nl

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!