Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Verbeterde gratis e-learning over het herkennen van niet-zichtbare beperkingen

6 maart 2019 Door de redactie Geen reacties

De gratis en geaccrediteerde e-learning ‘Niet zichtbare beperkingen’ is vernieuwd. In deze online leermodule krijg je duidelijke informatie over niet-zichtbare beperkingen zoals een licht verstandelijke beperking (lvb), niet-aangeboren hersenletsel of autisme.

Met de e-learning doe je aan de hand van vragen en video’s in ongeveer 30 minuten basiskennis op over niet-zichtbare beperkingen zoals een lvb, niet-aangeboren hersenletsel of autisme. Naast de e-learning is er materiaal beschikbaar voor het promoten, toepassen en verdiepen van de oefenstof. Zo helpt de handreiking voor leidinggevenden bij het oefenen van het geleerde en bij het uitwisselen van ervaringen.

De module is te vinden op
www.jeziethetniet.net, samen met naslag en oefenmateriaal. Alles is geschikt voor zowel computer, tablet als smartphone. De module is door V&VG geaccrediteerd met accreditatiepunt.

De e-learning en het aanverwante materiaal zijn tot stand gekomen dankzij een samenwerking van de gemeente Amsterdam,
SIGRA, Expertisenetwerken, Ben Sajet Centrum en Kenniscentrum LVB. Wie vragen over de module heeft, kan contact opnemen met een van de expertisenetwerken via een mail aan sigra@sigra.nl.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!