Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Uitgeverij Prelum neemt vakblad Klik over

12 oktober 2018 Door de redactie Geen reacties

Prelum, uitgeverij van diverse informatie- en nascholingsproducten voor de medische en psychiatrische zorg, is per 1 oktober eigenaar geworden van Klik. Klik komt hiermee terecht bij een uitgeverij waar er meer kennis is van psychiatrie en medische zorg, waaraan een groeiende behoefte is in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Tegelijk biedt het ook kans om kennis uit de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking te vertalen naar de ggz.

De ideële drijfveer van Klik blijft hiermee nog beter overeind: begeleiders helpen bij hun werk en hiermee mensen met een verstandelijke beperking aan betere zorg.

Uitgeverij MYbusinessmedia was ruim 10 jaar eigenaar van vakblad Klik. MYbusinessmedia wil meer focussen op producten en diensten van de technische clusters en gelooft ook dat een in de gezondheidszorg gespecialiseerde uitgeverij toegevoegde waarde heeft voor Klik. 

Prelum, gevestigd in Houten, maakt diverse uitgaven van boeken en tijdschriften tot websites, nascholingen en applicaties in nauwe samenwerking met medische professionals. Uigangspunt is hierbij een onafhankelijk perspectief. Meer informatie over Prelum, op www.prelum.nl

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!