Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Tv West filmt cliënten zorgorganisatie Gemiva

25 maart 2016 Door de redactie Geen reacties

In de serie ‘Gewoon zo dus’ van regionale omroep TV West volgt presentator Manuel Venderbos in acht afleveringen het leven van cliënten met een beperking van Gemiva-Svg groep. In de eerste aflevering was dit de spastische Esther, woensdag 30 maart om 17.00 uur wordt de nachtdienst in Swetterhage gevolgd, een woonlocatie in Zoeterwoude voor mensen met een verstandelijke beperking.

De serie gaat over mensen die vanwege een beperking ondersteuning krijgen van de Gemiva-Svg groep. Manuel Venderbos volgt mensen die wonen of werken bij de zorgorganisatie.

In de eerste aflevering van woensdag 23 maart was dit onder meer de spastische Esther, op woensdag 30 maart is het werk te zien van de nachtdienst in Swetterhage en wordt cliënt Nellie gevolgd.

‘Gewoon zo dus’ is vanaf woensdag 23 maart elke woensdag te zien op TV West vanaf 17.00 uur en wordt daarna op elk heel uur herhaald. De regionale zender is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Kpn kanaal 512, Ziggo kanaal 30) en via de website Omroepwest.nl.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!