Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Tip Klik en maak kans op 2 boeken

27 november 2013 Door de redactie Geen reacties

Heb jij een bijzonder verhaal over de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking? Of een tip voor een verhaal dat de redactie van Klik volgens jou moet maken? Mail de redactie en maak kans maken op 2 mooie boeken over (de zorg aan) mensen met een verstandelijke beperking.

Onder de inzenders verloten we 5 exemplaren van zowel 'Geen gevecht, geen gebijt, geen gegil' van de Zweedse psycholoog Bo Helskov Elvén, als het boek met portretten (zie foto) van Bartiméus Doorn door Jan IJzerman. Graag horen we waarover jij geraakt wordt in je werk of waarover jij zou willen lezen in Klik. Vermeld bij je bijdrage je contactgegevens en je voorkeur voor een van de boeken waarop je kans wilt maken.

Fotograaf/filmer Jan IJzerman werkte vele jaren bij Bartiméus, zorgorganisatie voor mensen met een visuele (en verstandelijke) beperking. Hij is inmiddels met pensioen, en heeft als afsluiting een fotoboek gepubliceerd: 'Portretten Bartiméus Doorn.' De 39 portretten en het verhaal erachter staan in het boek Portretten Bartiméus Doorn, uitgave Bartimeus, prijs € 34,50.

'Geen gevecht, geen gebijt, geen gegil' gaat over het bevorderen van positief gedrag bij mensen met autisme en andere ontwikkelingsstoornissen en is geschreven door Bo Hejlskov Elvén, uitgave Pearson, prijs € 25.

Wil je meedingen naar deze boeken, stuur dan uiterlijk 17 december je bijdrage.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!