Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Tijdschrift Prikkels over sensorische integratie

7 oktober 2020 Door de redactie Geen reacties

Het gratis eenmalige tijdschrift Prikkels wil meer bekendheid geven aan het vakgebied van Sensorische Informatieverwerking. Alle artikelen zijn online te lezen en initiatiefnemer Monique Thoonsen zet het blad binnenkort online, nu in korte tijd de oplage is opgeraakt.

In het tijdschrift vertellen SI-specialisten en wetenschappers over zintuiglijke prikkelverwerking. Ze gaan in op de praktijk, de wetenschap erachter en belichten de ontwikkelingen binnen het specialisme. Er blijkt veel belangstelling te zijn voor het gratis eenmalige tijdschrift: de gehele oplage is al op.

Wie geen exemplaar heeft kunnen bemachtigen: niet getreurd. Alle artikelen zijn sowieso te lezen op de website prikkeltijdschrift.nl en er komt versneld een digitale versie. Wellicht komt het magazine nog een keer fysiek uit, maar dat kost geld en daarom kan dat nog wel even duren, meldt Monique online.

De website wordt in de loop der tijd uitgebreid met nieuwe artikelen die de meerwaarde van sensorische informatieverwerking laten zien.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!