Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Staatssecretaris blij met waardering voor zorgverleners

2 november 2011 Door de redactie Geen reacties

Staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten heeft tijdens een bezoek aan zorginstelling Aveleijn in Enschede extra waardering uitgesproken voor medewerkers in de zorg. Ze had begin dit jaar beloofd een middag in een zorginstelling te zullen meedraaien als meer dan 11.000 Nederlanders een bedankje zouden sturen voor de zorg die ze hadden gekregen.

Pensioenfonds Pggm had daartoe opgeroepen in de campagne Nederland bedankt de zorg. De oogst was 12.000 bedankjes voor medewerkers in de sector zorg en welzijn. Staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten: “Ik vind het heel goed dat er jaarlijks vanuit de campagne Nederland bedankt de zorg opgeroepen wordt om bedankjes in te sturen voor de mensen die werken in zorg en welzijn. De 12.000 bedankjes van dit jaar is een fantastisch getal, maar wat mij betreft mogen het er wel  12 miljoen zijn.”

Glimlach
Alice Isarin, clustermanager van Aveleijn: “Het gaat om waardering voor de zorgverleners. Zij doen het werk met veel passie en starten elke dag met een glimlach. Het bezoek van de staatssecretaris was bijzonder. Haar waardering voor de zorgverleners was heel oprecht. Ze was geïnteresseerd in wat wij hier doen en wilde graag weten hoe ze toegevoegde waarde zou kunnen bieden voor de zorgverleners.”

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!