Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Première film over misbruik in de gehandicaptenzorg

23 september 2020 Door de redactie Geen reacties

In de film ‘Dat je het niet meer hoeft weg te stoppen’ vertellen mensen met een verstandelijke beperking over seksueel misbruik: wat dit betekent in hun leven en hun ervaringen zijn met hulpverlening na het misbruik. De première van de film op 8 oktober is voor iedereen via een live-stream te bekijken.

De film ‘Dat je het niet meer hoeft weg te stoppen’ is onderdeel van de Toolkit van het project ‘Leren van slachtoffers van seksueel misbruik’. Deze Toolkit is samen met mensen met een verstandelijke beperking ontwikkeld.

De première vindt vanwege corona alleen voor genodigden op donderdag 8 oktober 2020 in de Metaal Kathedraal in Utrecht plaats. Daarbij wordt de film natuurlijk vertoond en is er gelegenheid om met elkaar te praten over de film.

Iedereen die dat wil kan de première via een live-stream volgen (bekijk de uitnodiging in pdf). Aanmelden voor de live-stream kan via het mail-adres filmpremiere@lfb.nu. Je krijgt dan een link toegestuurd. Meer informatie over het project vind je op www.lfb.nu/leren-van-slachtoffers-van-seksueel-misbruik/.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!