Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Oproep om kennis te delen voor de gehandicaptenzorg

21 september 2022 Door de redactie Geen reacties

Kennisplein gehandicaptensector is de campagne ‘Deel je kennis voor de zorg!’ gestart. Daarin roept het platform iedereen die werkt in de gehandicaptensector op om mee te doen, zich aan te melden voor een panel en hun geluid te laten horen. Om zo samen met deze gedeelde kennis en ervaringen het werk in de gehandicaptensector te verbeteren.

In de gehandicaptensector is veel kennis en ervaring aanwezig. Maar vaak blijft dit weggestopt binnen een organisatie. Het Kennisplein Gehandicaptensector wil dit veranderen en nodigt iedereen uit via www.kpgs.nl/deeljekennisvoordezorg hun kennis en ervaringen uit de praktijk te delen en om mee te praten, mee te denken en mee te doen. Rapper Jordi, die zelf een beperking heeft, roept in de campagne professionals in de zorg op om zich te laten horen en mee te doen:


De campagne sluit aan bij het geluid dat de door beroepsverenigingen BPSW en V&VN opgeleide ambassadeurs in de gehandicaptenzorg laten horen. Deze ambassadeurs haken aan bij de campagne en delen hun ervaringen en belangrijke thema's nu ook via het Kennisplein Gehandicaptensector.  |

Meer informatie en meedoen kan via www.kpgs.nl/deeljekennisvoordezorg.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!