Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Online symposium over palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

22 maart 2023 Redactie Klik Geen reacties

Onder de naam ‘Gereedschapskist Palliatieve Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking: ervaringen uit de zorginstelling’ houdt het Nivel op maandag 15 mei een online symposium via Teams.

In dit symposium staan de ervaringen centraal van tien zorginstellingen die mee hebben gedaan aan een driejarig project in het ZonMw-programma ‘Palliantie. Meer dan Zorg’. Zij hebben gebruikgemaakt van instrumenten die verzameld zijn in de gereedschapskist. Ze kunnen gebruikt worden om de palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren. In een serie korte presentaties geven deze zorgorganisaties hun bevindingen.

Het gratis online symposium wordt op 15 mei gegeven via Teams (van 14.00 tot 16.30 uur) en is bedoeld voor zorgprofessionals, beleidsmedewerkers in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en andere belangstellenden.

Meer informatie over het programma volgt later. Aanmelden voor dit gratis symposium kan al wel door het aanmeldformulier in te vullen.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!