Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Onderzoek naar wonen met mensen met een beperking

30 maart 2016 Door de redactie Geen reacties

Wil je samen leven met mensen met een beperking? Zorgorganisatie Cello Zorg en campus Spark onderzoeken of er interesse hiervoor is in de wijk Binckhorst, een locatie van Cello in Rosmalen waar mensen met een verstandelijke beperking wonen en werken. Ze vragen geïnteresseerden hierover mee te denken en een korte vragenlijst in te vullen.

Op locatie Binckhorst in Rosmalen werken Cello Zorg en campus Spark samen aan ‘een droomlocatie voor nieuwe vormen van zorg en welzijn’. In de wijk Binckhorst wonen en werken mensen met een beperking die worden ondersteund bij hun dagelijkse bezigheden. Samen met Spark onderzoekt de zorgorganisatie of vrijwilligers, familieleden of andere geïnteresseerden in deze mooie omgeving willen komen wonen. Ze willen weten welke woonbehoeften er zijn onder geïnteresseerden en welke behoeften er leven onder cliënten, familieleden en vrijwilligers.

Als je wilt meedenken over dit project, kun je een online vragenlijst invullen (tijdsduur circa 5 minuten). Bij deelname maak je kans op een cadeaubon van €25,-, te besteden bij het restaurant In de Roos van Cello waar mensen met een verstandelijke beperking werken (’s-Hertogenbosch en Zaltbommel) of in het nieuwe restaurant De Raadskelder (’s-Hertogenbosch).  |

Meer informatie over dit project via Louise Savelkoul, adviseur Spark Campus, telefoon 06-12783370, 06-12783370.

 

You'll need Skype CreditFree via Skype

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!