Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Meteen een vast contract als symbool van vertrouwen en waardering

7 september 2022 Door de redactie Geen reacties

Wie in Limburg een baan in de zorg wil, heeft grote kans direct een vast contract te krijgen. Veertien Limburgse zorg- en welzijnsorganisaties bieden voor verschillende vacatures sinds 1 september direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het is een initiatief van Zorg aan Zet, de werkgeversorganisatie in Limburg. Zij kwam met de Intentieverklaring vast contract, die door de veertien zorg- en welzijnsorganisaties is ondertekend.  Hiermee geven zij een signaal af van waardering en het vertrouwen dat ze hebben in een langdurige samenwerking met medewerkers.

Direct een vast contract past ook in het straatje van het kabinet, dat een vaste baan als dé norm voor een duurzame arbeidsrelatie ziet.

Onder de deelnemende organisaties zitten de gehandicaptenzorgaanbieders Koraal, Radar en Dichterbij. Deze laatste gaat ook huidige contracten voor bepaalde tijd zoveel mogelijk omzetten naar een vast contract.

De vacatures waarvoor direct een vaste aanstelling geldt, zijn herkenbaar aan een duidelijk icoontje. Via de site van Zorgnet Limburg vind je ook veel informatie.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!