Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Meepraten over arbeidsomstandigheden in de gehandicaptenzorg

17 juli 2018 Door de redactie Geen reacties

Wat is er nodig om de gehandicaptenzorg nog aantrekkelijker te maken om in te werken? Ben je tevreden over de omstandigheden waaronder je werkt? En sluiten de arbeidsvoorwaarden aan op jouw wensen? Over deze en andere vragen wil de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) met zorgverleners in gesprek. Wil je meepraten dan kan dat bij een van de vijf bijeenkomsten 'Werken in de gehandicaptenzorg' in september

Brancheorganisatie VGN organiseert vijf bijeenkomsten omdat ze “een voortrekkersrol willen vervullen bij het verbeteren van de arbeidsverhoudingen in de gehandicaptenzorg. Het is belangrijk te weten wat er speelt en welke ideeën leven.”

De VGN is daarom op zoek naar een brede vertegenwoordiging van medewerkers: man/vrouw, afkomstig uit grote en kleine organisaties, diverse leeftijdscategorieën, et cetera. Bij het samenstellen van de vijf bijeenkomsten houden ze rekening met de samenstelling van de groep.

Met de uitkomsten wil de VGN zich inspannen voor het verbeteren van de ondersteuning voor mensen met een beperking, door aandacht te hebben voor het werkplezier van medewerkers.


Aanmelden
De vijf bijeenkomsten vinden in verschillende delen van het land plaats. Aanmelden kan via de website van de VGN. Na een ontvangstbevestiging ontvang je bericht of je deel kunt nemen.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!