Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Kunst- en muziekfestival voor gemixt publiek in Tilburg

11 augustus 2015 Ronny Vink Geen reacties

Zondag 13 september wordt Tilburg een bijzonder festival georganiseerd voor jongeren en volwassenen met en zonder beperking. Ze kunnen er luisteren en kijken, maar ook optreden, als ze tenminste door de auditie heen zijn gekomen.

Het belooft een bijzonder evenement te worden met optredens van verschillende bands, waaronder de United by Music All Star Band, Blues Sparks, de Bent en The Mix (Duitsland). Daarnaast is er een kunsttentoonstelling van Kunst zonder grenzen, gemaakt door cliënten met een verstandelijke beperking van de Asvz.

United by Music organiseert ook audities in het hele land. De stichting is doorlopend op zoek naar getalenteerde artiesten. Iedereen kan meedoen en mag tijdens de auditie een kort optreden geven. Een professionele jury beslist wie door mag naar de finale van de audities. De winnaars van de finale mogen zich ‘artiest van United by Music’ noemen. Ze kunnen dan oefenen met een professionele muziekleraar en optredens geven. Ook tijdens het Festival in Tilburg mogen mensen auditie doen. Kandidaten kunnen zich hier opgeven.

Toegang tot het festival is gratis. 

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!