Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Klik-korting voor online vertoning film The Reason I Jump

11 mei 2022 Door de redactie Geen reacties

In de documentaire The Reason I Jump krijgen vijf niet-sprekende mensen met autisme een stem. Vanaf 13 tot 20 mei krijgen Klik-lezers 10% korting op de vertoning van de film op online platform Picl met de kortingscode ‘klik-jump’.

Vanuit het gelijknamige boek uit 2007 van de destijds 13-jarige Naoki Higashida worden in The Reason I Jump parallellen getrokken met de frustratie van vijf jongeren in verschillende delen van de wereld om niet te kunnen zeggen wat je wil, het zien van details in plaats van het geheel, het overstelpt worden door emoties en de geruststelling die in herhaling of bepaalde sensorische prikkels zit. Lees een eerdere bespreking van de film door Klik:

Met de code klik-jump krijgen Klik-lezers 10% korting op The Reason I Jump op online platform Picl. De code is één week geldig vanaf 13 mei.

Hoe werkt het?
Stap 1: Ga naar https://picl.nl/films/the-reason-i-jump/
Stap 2: Klik op de knop ‘Bekijk de film voor €8,50’. 
Stap 3: Kies jouw favoriete filmtheater en klik op de knop ‘Bekijk de film’.
Stap 4: Maak eerst een account aan bij Picl of log in, en klik op ‘volgende’.
Stap 5: Vul de kortingscode in bij ‘Heb je een kortingscode?’ en klik op ‘toepassen’.
Stap 6: Reken het resterende bedrag af.
Stap 7: Klik op ‘volgende’. 

Je krijgt vervolgens 48 uur toegang tot de film. Let op: je 48 uur toegang gaat in op het moment dat je de film met de code ‘huurt’. Je kunt de film pauzeren en na opnieuw inloggen via ‘mijn films’ verder kijken. Heb je een vraag of een technisch probleem? Stuur dan even een mailtje naar support@picl.nl. Veel kijkplezier!  |

 

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!