Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Klik is benieuwd naar jouw mening

21 december 2020 Door de redactie Geen reacties

Kenniscentrum en vakblad Klik helpt jou en je collega's aan nuttige kennis die bijdraagt aan jouw connectie met je cliënten. Zodat jij in staat bent mensen met een verstandelijke beperking zo goed mogelijk te begeleiden en ze maximaal te ondersteunen bij een fijn leven. Om Klik aan te laten sluiten bij jouw wensen, vragen we je een korte vragenlijst in te vullen over hoe jij het liefste op de hoogte blijft van ontwikkelingen in de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Alles in het werk in de gehandicaptenzorg draait om het maken van verbinding: met de mensen met een verstandelijke beperking die je ondersteunt, hun verwanten, de collega’s in je team. Om die reden laten wij Klik graag zo goed mogelijk aansluiten op jouw wensen, behoeften en voorkeuren. De ‘klik’ maakt het verschil!

Enquête
Jouw feedback is voor ons dus zeer waardevol. Wil jij ons een handje helpen om ons kenniscentrum en vakblad voor de verstandelijk gehandicaptenzorg te verbeteren? Dan vragen wij maximaal 5 minuten van je tijd om een korte vragenlijst in te vullen. Hiermee kun je ons laten weten hoe jij het liefst op de hoogte blijft van nieuws uit de sector.

Verloting gratis kennispocket
Onder de deelnemers verloten we drie maal een gratis Klik Kennispocket (met onderwerp naar keuze). Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, vul dan na afloop je e-mailadres in (dit gebruiken we alleen om contact op te nemen met de winnaars – deelname is verder helemaal anoniem).

Alvast heel hartelijk dank voor het invullen en hopelijk tot ziens bij Klik!  |

Ga naar de vragenlijst

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!