Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Klik 50 jaar: jubileumactiviteiten en meedenkers gezocht

22 maart 2021 Door de redactie Geen reacties

Het is bijna 50 jaar geleden dat vakblad en kenniscentrum Klik is opgericht! Dat maakt 2021 voor ons een bijzonder feestjaar, waarin we onze verjaardag vieren met jou en je collega's. Om Klik te blijven vernieuwen en aan laten sluiten op de praktijk, zijn we daarvoor ook op zoek naar meedenkers uit de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Klik is al 50 jaar het enige vakblad voor én door begeleiders. Dat willen we graag minimaal nóg 50 jaar voor jullie zijn. Help jij ons een handje? Dat kan met invullen van onze vragenlijst, waarin jij kunt aangeven hoe we met Klik nóg beter aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Bovendien verloten we iets leuks!

Vaker meedenken?
Heb je een scherpe kijk op je werk in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en wil je vaker een actieve bijdrage leveren aan Klik? Geef je dan op voor het Klik-lezerspanel, de denktank waarmee Klik haar redactie versterkt.

klik50.png

In ruil voor een abonnement vragen we je kritisch te kijken naar de inhoud van Klik en suggesties te doen voor verbeteringen en nieuwe verhalen. We vergaderen daarvoor drie keer per jaar digitaal en als dat weer kan in Utrecht. Is dit iets voor jou? Mail dan naar de redactie van Klik op redactie@klik.org.

Jubileumactiviteiten
Klik bestaat 50 jaar en dat vieren we met jullie! Wat we allemaal gaan doen? Dat is grotendeels nog een verrassing, maar we lichten hieronder alvast een klein tipje van de sluier.

Onze échte verjaardag is pas in oktober, maar ook vóór die tijd organiseren we al feestelijke activiteiten. We zijn namelijk bezig met:
✔ nieuwe afleveringen van de Klik podcast
✔ een gratis webinar over 'autisme en probleemgedrag bij kinderen'
✔ interessante interviews met vakgenoten en de oprichters van Klik
✔ een leuke winactie voor jou en je collega's
✔ een feestelijk congres op en rond 1 oktober 2021
✔ en nog veel meer...!

Houd vooral de nieuwsbrief en onze LinkedIn- en Facebookpagina in de gaten voor meer jubileum-nieuws.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!