Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Hoe haal je ‘Het beste uit de digitale wereld’ in de gehandicaptenzorg?

26 oktober 2020 Door de redactie Geen reacties

In de gratis te downloaden whitepaper ‘Het beste uit de digitale wereld’ deelt zorgorganisatie Philadelphia kennis en ervaring over het gebruik van technologie in het zorgproces op locaties.

Hoe maak je een verantwoorde afweging van welke technologie je in kan zetten voor een cliënt, rekening houdend met een specifieke context? Wanneer kun je consumententechnologie inzetten en in welke situatie is dit juist geen goed idee? Alfred Zwiep van de afdeling Innovatie & Projecten bij zorgorganisatie Philadelphia schrijft hierover in de whitepaper ‘Het beste uit de digitale wereld’.

Door middel van een uitgebreide scan op locaties en het inrichten van een uitleenservice heeft Philadelphia veel ervaring en kennis opgedaan over verschillende technische hulpmiddelen in een specifieke context. In de whitepaper delen ze deze kennis over technologische vernieuwing, met veel voorbeelden uit de praktijk. Wat helpt als een cliënt bijvoorbeeld wil zien hoe lang iets duurt? Of als een cliënt wel graag zelfstandig winkelt, maar daarbij wel eens verdwaalt? Stapsgewijs wordt beschreven hoe je hierbij van vraag naar oplossing komt.

Download de whitepaper ‘Het beste uit de digitale wereld’. Meer informatie via Alfred Zwiep, a.zwiep@philadelphia.nl.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!