Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Herkennen van gezondheidsproblemen in de verstandelijk gehandicaptenzorg

6 september 2021 Door de redactie Geen reacties

Het herkennen van gezondheidsproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking is vaak puzzelen. Arts verstandelijk gehandicapten Monique Doeswijk-van der Wolf helpt je om signalen te herkennen en deelt haar kennis over veelvoorkomende klachten bij cliënten in een interactieve quiz op het Klik jubileumcongres van 1 oktober. Kom ook naar de Prodentfabriek in Amersfoort (beperkt plek) of neem online deel aan het congres.

Artsvg en Klik-columnist Monique Doeswijk-van der Wolf neemt je in haar workshop op het Klik jubileumcongres mee in de zoektocht die zij dagelijks tegenkomt en waar begeleiders tegenaan lopen bij gezondheidsproblemen van cliënten. Met een interactieve quiz leer je over veelvoorkomende klachten en het herkennen van kwalen bij cliënten, vertelt ze in deze vlog:
Meer weten? Schrijf je in voor het jubileumcongres op locatie of online op vrijdag 1 oktober 2021 en volg deze workshop.

Of lees eerdere columns van Monique voor Klik over haar werk als dokter voor mensen met een verstandelijke beperking.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!