Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Gratis kaarten voor dance-evenement

2 oktober 2008 Door de redactie Geen reacties
Op vrijdag 17 oktober is in Breda een dance-evenement voor (verstandelijk) gehandicapten. Je kunt hiervoor gratis kaarten winnen. Sens11 (lees:senself) wordt georganiseerd door de stichting Skyway. Het wil mensen met een beperking de passies en emoties van dance-muziek laten ervaren, en hun talent in exposities en performances aan de wereld laten zien.
Het gaat niet alleen om de muziek die de dj’s draaien; een aromajockey verspreidt geuren in de zaal, een verlichte dansvloer zet de muziek om in trillingen en je kijkt je ogen uit met visuals. Het wordt een zintuigprikkelende ervaring. De beleving die een artiest in zijn muziek legt, moet overkomen bij mensen die de muziek minder horen, zien en/of voelen.

Op Sens11 zorgen de dj’s Tranceformer, Dazzle en Benny Rodrigues voor de house, trance en club-muziek. De host van de avond is MC Sherlock. Breda, poppodium Mezz, Keizerstraat 101, 21 uur tot 02 uur. Kaarten kosten 10 euro. Per bezoeker met een (verstandelijke) beperking mag 1 begeleider gratis mee. Kijk op www.mezz.nl. Meer informatie over het evenement op www.sens11.com.

De organisatie verloot een aantal gratis kaarten voor Sense11. Stuur een mail waarin je vertelt met welke cliënt jij graag naar Sens11 toe zou willen gaan, en waarom. De gratis begeleiderkaart geldt ook voor deze toegangsbewijzen, dus jullie kunnen samen gaan. Mail voor 10 oktober naar klik@mbp.nl.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!