Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Gehandicaptenzorg in tv-programma 'De Helden van Nu'

21 september 2020 Door de redactie Geen reacties

Zorgorganisaties Bartiméus en Dichterbij zijn deze maand te zien in het tv-programma ‘De Helden van Nu’ op RTL4. In de uitzending van vorige week werden zorgverleners van Bartiméus in het zonnetje gezet, komende zondag is de beurt aan medewerkers van Dichterbij

In de aflevering van zondag 13 september werden drie medewerkers van Bartiméus bedankt voor hun inzet voor mensen met een visuele beperking. Hieronder ook Ingrid Korenstra van het expertisecentrum doofblindheid, die we eerder in Klik interviewden over de outdoorweek voor doofblinden. Ingrid laat zien hoe zij communiceert met cliënt Jenny (op de foto). Dit fragment uit de aflevering van De Helden van Nu is inmiddels online terug te kijken:

 Zorgorganisatie Dichterbij is op zondag 27 september te zien in het tv-programma De Helden van Nu. Voorzitter van de Raad van Bestuur, Monique Caubo, vertelt over de coronatijd en de missie van Dichterbij. Daarnaast is management trainee Alet van Dommelen te zien. Zij vertelt over de kansen die ze bij Dichterbij heeft gekregen en de mooie kanten van haar vak.

De uitzending van De Helden van Nu is zondag 27 september om 16.30 uur. Zaterdag 3 oktober om 12.30 uur wordt de uitzending herhaald.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!