Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Gay speeddate in Utrecht

2 oktober 2014 Door de redactie Geen reacties

Heb je een verstandelijke beperking en ben je op zoek naar een snelle date met iemand van hetzelfde geslacht? Dan kun je meedoen aan een middag speeddaten, waar je in een korte periode veel nieuwe mensen ontmoet. Op 22 november is er een speeddatemiddag in Utrecht, georganiseerd door Coc Nederland en datingbureau Datingassistent.nl. - Illustratie: kunstwerk de Lichtenvoorde

Een relatie of gewoon een leuk maatje vinden is voor mensen met een verstandelijke beperking niet altijd even makkelijk. In de nieuwe Klik lees je hierover het verhaal Wie wil mijn maatje zijn, een interview met Vincent van Munster van Datingassistent.nl, met daarin tips voor begeleiders. Contact zoeken kan echter nog lastiger zijn als je op iemand van hetzelfde geslacht valt.

Speeddaten is een leuke en gezellige manier om in een relatief korte periode veel mensen te ontmoeten. Je hebt circa zes tot tien dates per middag, en een date duurt ongeveer 5 minuten. De speeddate is geschikt voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Er is plaats voor maximaal 22 personen.

Kijk voor meer informatie op de website van Datingassistent.nl. Je kunt je daar ook aanmelden.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!