Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Extra aandacht voor aangepaste reizen op Vakantiebeurs

14 januari 2015 Door de redactie Geen reacties

Op de Utrechtse Jaarbeurs is er dit jaar voor het eerst een aparte afdeling aangepaste reizen. Twintig reisaanbieders voor mensen met een beperking laten zien wat de mogelijkheden zijn in binnen- en buitenland. Was vroeger de keuze voor mensen met een beperking minder uitgebreid, nu zijn er steeds meer geschikte locaties en vakanties met deskundige zorg en begeleiding.

Van luxe rolstoelvilla's op het strand van Bali, tot safarireizen naar Kenia. Niets is onmogelijk, zo blijkt ook uit de reis die Ferry (cliënt van Esdege Reigersdaal) maakte met een begeleider van een van de Vakantiebeurs-standhouders P-reizen. Met een camper trok de man met een lichte verstandelijke en lichamelijke beperking heel Amerika door. Hij vertelde er over in het programma Hart van Nederland (interview start op 11.45 min).

De Vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs van Utrecht en duurt van woensdag 14 januari tot en met zondag 18 januari. Het paviljoen voor aangepaste reizen op de Vakantiebeurs vind je in Hal 9.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!