Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Ervaringen delen met dementie bij mensen met een verstandelijke beperking

2 maart 2016 Door de redactie Geen reacties

Zorgorganisaties Abrona, Amerpoort, Bartiméus, Reinaerde, Sherpa, Zideris en VGU organiseren op 6 april een Dementietafel in Nieuwegein. Op deze bijeenkomst kunnen mensen met een verstandelijke beperking en (vermoedens van) dementie én de mensen die hen ondersteunen, zoals familieleden, bekenden of zorgmedewerkers, ervaringen uitwisselen.

Door het hele land vinden er sinds een paar jaar diverse dementietafels plaats. Tijdens deze , bijeenkomsten kun je in een ongedwongen en open sfeer anderen ontmoeten en ervaringen delen over de zorg en ondersteuning van mensen met verstandelijke beperking en dementie.

De zes zorgorganisaties in het midden van het land organiseerden eerder samen een dementietafel. De komende Dementietafel vindt plaats op woensdag 6 april 2016 van 19.00 tot 21.30 uur in Buurtcentrum Batau, Dukatenburg 1 in Nieuwegein. De toegang is gratis. Het thema van de avond is ‘Rouw en Verlies’. Meer informatie over de wijze van aanmelden, het programma en de spreker op de website van Amerpoort.nl.

Lees ook:

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!