Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Echt gebeurd: Lvb-ers en een relatie: hoe doe je dat?

6 april 2016 Door de redactie Geen reacties

Tamara oogt gespannen, morgen is het dinsdag: beldag! Dinsdag en vrijdag belt Tamara met haar vriendje Tomas. Dat is leuk maar ook spannend, want een relatie, hoe doe je dat? Claudia Kaagman schrijft hierover in haar bijdrage voor de Klik-rubriek Echt gebeurd. Lees haar anekdote, of stuur zelf iets in en maak kans op een cadeaubon.

Zelf iets bijzonders meegemaakt met een cliënt? Vertel in 150 woorden jouw ervaring (mag ook anoniem!) en maak kans op een cadeaubon.

De 'Echt gebeurd’ van Klik 3, april 2016:

“Claudia, hoeveel beldagen had jij altijd met je vriend?” Ik leg uit dat wij geen beldagen hadden, maar dat afspraken voor veel mensen prettig werken. “Ja, rust is zeker goed voor een man hè? En wat zei hij als je belde? Zei hij dan: Hallo schat?” Ik geef aan dat iedereen daar anders mee om gaat. Tamara zucht diep. “Ik wil later wel trouwen hoor.” Tamara vertelt hoe haar ideale trouwjurk eruitziet. “Topless!” Ik zie een hele luchtige trouwjurk voor me. “Strapless bedoel ik! Met veel glitters. Een witte!” Samen dromen we verder. Trouwen? Eerst dinsdag beldag maar overleven!  |  Claudia Kaagman

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!