Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Echt contact maken in de verstandelijk gehandicaptenzorg

15 september 2021 Door de redactie Geen reacties

Als je vergeet verbinding te maken met de mensen met wie je werkt, dan loopt het contact snel spaak. Ronald van Dijk en Loes den Dulk van Raad op Maat maken dat duidelijk in een vlog. Zij werken ook mee in verschillende sketches over die verbinding in de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking op het Klik jubileumcongres van 1 oktober. Kom ook naar de Prodentfabriek in Amersfoort (beperkt plek) of neem online deel aan het congres.

Loes den Dulk en Ronald van Dijk van Raad op Maat laten in hun vlog zien wat er gebeurt als je te snel doorstoomt naar een advies of oplossing voor de cliënt en niet de tijd neemt om echt contact te maken. Op het Klik jubileumcongres laten zij dit ook zien in diverse sketches over de verstandelijk gehandicaptenzorg, vertellen ze na hun sketch in deze vlog:



Meer weten? Schrijf je in voor het jubileumcongres op locatie of online op vrijdag 1 oktober 2021 en volg deze workshop. Zowel in het openingswoord als in de plenaire afsluiting zullen de RaadMaatjes optreden op het Klik-congres. |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!