Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Ding mee naar prijzen in de gehandicaptenzorg

13 februari 2014 Door de redactie Geen reacties

Elke twee jaar worden twee Han Nakkenprijzen uitgereikt. Een voor de beste wetenschappelijke prestatie en de ander voor de beste praktijkprestatie, in de zorg voor mensen met zeer ernstige meervoudige beperkingen. De inschrijving voor de prijzen die 11 december 2014 worden uitgereikt, is geopend.

Wetenschappers en praktijkmensen die opmerkelijke dingen hebben gepresteerd kunnen hun inzending tot 1 juni aanmelden op www.rug.nl/hnprijs.

Gehandicaptenzorgprijs

Ook de inschrijving voor de Gehandicaptenzorgprijs 2014 is geopend. Handreiking, methodiek, leerboek of spel, alles wat de afgelopen twee jaar heeft bijgedragen tot verbetering van de zorg voor mensen met een beperking mag meedoen. De prijsuitreiking is op 26 november, de inzendingsperiode sluit 15 april. Lees meer op de site van de Vereniging gehandicaptenzorg Nederland

Autismevriendelijkheidsprijs
Ken je iemand of een organisatie die zich op uitzonderlijke wijze heeft ingezet voor een persoon met autisme? Dan maakt hij misschien kans op de Autismevriendelijksheidsprijs 2014. Die wordt uitgereikt tijdens de Autismeweek die 29 maart begint. Stuur je nominatie voor 17 maart naar info@autismeweek.nl.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!