Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

De Mol werkt aan ambities verstandelijk beperkten in nieuw programma

1 oktober 2013 Door de redactie Geen reacties

In het nieuwe Rtl-programma SynDroom realiseert Johnny de Mol wensen van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. In de eerste aflevering op donderdag 3 oktober om 21.30 uur op Rtl 4 is de droom van medewerker Marc van lunchroom Terminus De Onthaasting in Amersfoort te zien: hij wil assistent bedrijfsleider worden.

Na 'Down met Johnny' en de opvolger 'Down met Johnny Rocks' richt Johnny de Mol zich opnieuw op mensen met een verstandelijke beperking. Voor zijn nieuwe programma SynDroom komt hij bij Marc langs om te kijken of hij hem kan helpen. Marc werkt al tien jaar bij de Amersfoortse lunchroom.

Johnny de Mol gaat samen met hem uitzoeken of zijn droom om assistent bedrijfsleider te worden werkelijkheid kan worden. Wat moet Marc hiervoor doen? Zijn er nog dingen die hij moet leren? Samen met Marc gaat Johnny op bezoek bij hem thuis, bij zijn ouders en broer en zelfs bij een bekend sterrenrestaurant.

Heb je een droom, of ken je iemand met een hartstochtelijke wens? Je kunt jezelf of iemand anders aan melden, of een voorproefje van het programma bekijken op de website van Rtl - SynDroom. Donderdag 3 oktober, 21.30 uur, Rtl 4.

Om ook te reageren moet u eerst inloggen (alleen voor leden).

Abonneren