Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

De ‘klik’ vieren in de verstandelijk gehandicaptenzorg

12 juli 2021 Door de redactie Geen reacties

Orthopedagoog Lot de Swart maakt mensen graag enthousiast om een verschil te maken voor de ander. Dat doet ze ook als dagvoorzitter op het jubileumcongres van Klik op 1 oktober, vertelt ze in een kort filmpje over dit bijzondere event voor iedereen in de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Op 1 oktober organiseert Klik een congres om te vieren dat we al 50 jaar kennis delen over de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. We vieren ons vak, we vieren de klik; de verbinding die zo belangrijk is in die ondersteuning.

Lot de Swart vertelt in een korte vlog dat het een leuke en leerzame dag wordt, met bijdragen over de veranderingen in de zorg, bureaucratie, eigen regie en risico’s, gezondheid, autisme en meer:


Doe ook mee aan dit event voor begeleiders en zorgverleners in de verstandelijk gehandicaptensector! Met dit jubileumcongres zoomen we in op het thema 'verbinding', waarbij we kennis vertalen naar jouw praktijk als zorgverlener. Met lezingen, theater en workshops leer je hoe je een zo mooi mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk maakt.

Ben je er bij op locatie? Schrijf je dan in via: www.klik.org/studiedagen/event/t/klik-jubileumcongres-deelname-op-locatie

Doe je liever mee online? Ga dan naar: www.klik.org/studiedagen/event/t/klik-jubileumcongres-online-deelname
✔ Leer hoe jij met verbinding het verschil kunt maken voor je cliënten tijdens hét event over de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking
✔ Een praktijkgericht, inspirerend, feestelijk en interactief congres
✔ Speciaal voor begeleiders en zorgverleners in de verstandelijk gehandicaptensector
✔ Kies zelf voor deelname op locatie (Amersfoort, let op: beperkt plaats) of deelname online
✔ Een vakinhoudelijk feestje dat je niet wil missen!

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!