Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Concert voor mensen met meervoudige beperking

28 maart 2018 Door de redactie Geen reacties

Het is niet altijd even makkelijk om naar een concert te gaan als je (meervoudig) gehandicapt bent. Wensstichting Shamajo organiseert daarom op 12 mei in de Kindertuin in Zaltbommel een concert speciaal voor mensen met een meervoudige beperking.

Wensstichting Shamajo organiseert activiteiten voor mensen met een meervoudige handicap, zodat ook zij kunnen genieten van het leven. Regelmatig vroegen hun vip’s, zoals zij mensen met een verstandelijke beperking of meervoudige handicap noemen, wanneer ze weer een vip-concert organiseerden. Zaterdag 12 mei is het zover en vindt het volgende vip-concert in De Kindertuin in Zaltbommel plaats.

Ambassadeur Danny Smoorenburg, winnaar Europees Songfestival 2007 voor mensen met een beperking, zorgt samen met De Boemeltjes voor een spectaculaire opening van het concert. De Boemeltjes is een orkest waarin mensen met een verstandelijke beperking samen muziek maken. Ze spelen voornamelijk bekende Nederlandstalige liedjes en meezingers.

Vervolgens vertolken verschillende Nederlandstalige artiesten vertolken, naast hun eigen nummers, bekende Nederlandse hits. Frans Duijts, Marianne Weber, Danny Smoorenburg en Henk Damen zijn enkele artiesten die het levenslied ten gehore brengen tijdens het Shamajo vip-concert.


Praktisch en tickets
Het Shamajo vip-concert vindt plaats in de Kindertuin in Zaltbommel. In de grote tent is plaats voor ongeveer 450 bezoekers. Er zijn voldoende zitplaatsen beschikbaar. De locatie is toegankelijk voor rolstoelen en er is voldoende ruimte voor de vip’s en begeleiders. Vrijwilligers staan klaar om een helpende hand te bieden.

Het terrein is voor bezoekers geopend vanaf 12.00 uur. Het concert duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Kaartjes zijn te bestellen via de
website van Wensstichting Shamajo. De prijs is €17,50 per ticket (inclusief service- en administratiekosten). Als je een kaartje koopt, steun je gelijk het werk van Wensstichting Shamajo.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!