Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Cliënten zamelen recordbedrag voor Serious Request in

25 december 2015 Door de redactie Geen reacties

Jan van Schalkwijk, Daniël van Zaalen en Dave Bast (cliënten van Amerpoort, Sherpa en Philadelphia) hebben een recordbedrag ingezameld voor Serious Request. Ze leverden hun bijdrage van maar liefst €2.765,92 vorige week af bij het Glazen Huis in Heerlen.

Eind 2015 haalden Jan, Daniël en Dave, samen met vrijwilligers, geld op bij heel veel woningen, kantoren en dagbestedinglocaties van zorgorganisaties Amerpoort, Sherpa en Philadelphia. Bij de aftrap op maandag 14 december gaven Paul Willems (bestuurder Amerpoort), Anton Maas (bestuurder Sherpa) en Ruud Piera (directeur Philadelphia) als eerste een bijdrage.

Daarnaast had Jan zijn eigen, drukbezochte, kraam tijdens de Wintertocht van Amerpoort in Baarn. De geloofsgemeenschappen van Amerpoort en Sherpa hebben 350,- euro gedoneerd.

Elk jaar vraagt radiozender 3FM rond de kerst aandacht voor een stille ramp. Dit jaar was dat voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden. In het hele land zamelden mensen geld in voor deze actie.

Foto Amerpoort: V.l.n.r. Jan van Schalkwijk (cliënt Amerpoort), Daniël van Zaalen (cliënt Sherpa), Dave Bast (cliënt Philadelphia)

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!