Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Cliënten Middin Den Haag blij verrast door bezoek koning

20 maart 2018 Door de redactie Geen reacties

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn bracht koning Willem-Alexander een bezoek aan woonlocatie Brugsestraat van Middin in Den Haag. Daar wonen 23 cliënten tussen de 18 en 46 jaar met een verstandelijke beperking.

Alle cliënten van zorgorganisatie Middin aan de Brugsestraat in Den Haag hebben er een eigen appartement waar ze wonen, slapen en koken. Ook is er een gemeenschappelijke keuken waar ze vaak samen gekookt wordt.

Koning Willem-Alexander bracht op dinsdag 12 maart tijdens de Week van Zorg en Welzijn een verrassingsbezoek aan de locatie. Aldrich, een van de bewoners, zei over het bezoek: “Ik vond het geweldig dat de koning er was. Ik sprak hem in de keuken waar ik bezig was. Ik denk dat ik er vanavond over ga dromen, zo leuk vond ik het!”

De koning sprak met cliënten, medewerkers en vrijwilligers van de locatie. Daarna kreeg hij een rondleiding door een tweetal woningen van cliënten.

De Week van Zorg en Welzijn vond plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openden tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!