Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Bijzondere korte film Pluryn wint prijs

20 april 2015 Door de redactie Geen reacties

De film In de praktijk, gemaakt door mensen met een beperking van het multimedia team van Pluryn, heeft een prijs voor de beste special effects gewonnen op het korte filmfestival Go Short in Nijmegen. De bijzondere productie gaat over een blinde dierenarts met een hondje als assistent.

Joris Ruijs, coördinator van het Multimedia Team Pluryn vertelt: "Pluryn wil een bijdrage leveren aan het vergroten van de kwaliteit van leven van mensen met een beperking. Deelname aan het gewone leven, maatschappelijke participatie, is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Het winnen van de prijs voor beste special effects door ons Multimedia Team is het bewijs dat de maatschappelijke participatiebenadering van Pluryn succesvol is! Wij zijn dan ook heel erg blij met deze prijs."

In het Multimediacentrum van Pluryn, in Nijmegen, werken mensen met een beperking aan multimediaproducties, zoals film en fotografie. Op aanvraag wordt beeldmateriaal verwerkt in bijvoorbeeld nieuwsbrieven en social media. De medewerkers verzorgen samen met de afdeling Communicatie het Pluryn Weekjournaal, de wekelijkse digitale nieuwsbrief voor cliënten en het intranet voor cliënten. De filmploeg werkt voor opdrachtgevers van binnen en buiten Pluryn.

Bekijk de korte film In de praktijk.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!