Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Bestel de Pictogenda en Pictogenda Kalender 2019!

24 oktober 2018 Geen reacties

Voor cliënten is de komst van hun nieuwe Pictogenda of Kalender een feest! Bekijk samen de nieuwe, kleurrijke complimentenstickers. En de nieuwe ‘look’ van de Kalender, met verschuifbare dagmarker! Met Pictogenda ziet iedereen wat de dag brengt.

De nieuwe edities van de Pictogenda en Pictogenda Kalender 2019 bevatten weer een aantal leuke vernieuwingen, mede na tips van gebruikers, ouders en professionals.

Wie de 2019-editie van de Pictogenda Kalender bestelt, wordt verrast door de nieuwe vormgeving. De Kalender heeft een fraai design gekregen, meer kleur en een verschuifbare dagmarker, die je op de juiste dag kunt plaatsen. Zo is voor iedereen te zien welke dag het is en wat er op het programma staat.

De Pictogenda heeft weer een mooie nieuwe kleur en er is iets meer ‘plakruimte’ gekomen. In de agenda wordt regelmatig verwezen naar de online Pictogenda Club, waar gebruikers een cadeautje in de vorm van een download kunnen ophalen.

De karakteristieke pictogramstickers die zowel bij de Pictogenda als de Kalender worden geleverd zijn wederom deels vernieuwd. Ook is er naast het vel emoticon-stickers dat vorig jaar is geïntroduceerd in de 2019-edities nog een vel met kleurrijke complimentenstickers toegevoegd. Dit om succesmomenten te vieren: is iets gelukt of heel goed gegaan die dag, dan kunnen cliënten dit markeren door een zelf uitgekozen sticker.

De bedenker en illustrator van de Pictogenda, Martina Tittse-Linsen, gaat binnenkort bovendien van start met een serie video’s, waarin ze tips over het gebruik van haar hulpmiddelen deelt. Wie het nieuws over Pictogenda niet wil missen, doet er goed aan om de Pictogenda Club-pagina @Pictogenda te volgen op Facebook, of zich via www.pictogenda.nl aan te melden voor de nieuwsbrief.

De Pictogenda en Pictogenda Kalender 2019 zijn te bestellen via www.pictogenda.nl/shop.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!