Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Beste organisaties in gehandicaptenzorg om te werken

6 oktober 2016 Door de redactie Geen reacties

Zorgorganisaties Nsdsk (spraak- en taalondersteuning), Jp van den Bent, Estinea, Stichting Prisma en Driestroom (allen verstandelijk gehandicaptenzorg) vormen samen de top vijf van beste gehandicaptenzorgorganisaties om te werken. Zij behaalden de hoogste plaatsen van de gehandicaptensector in de ranglijst van Beste Werkgevers van 2016.

Ieder jaar nomineren Effectory en Intermediair de Beste Werkgevers van dat jaar. Op dinsdagmiddag 4 oktober vond de prijsuitreiking plaats in Theater Amsterdam. Guido Heezen, oprichter van Effectory, over de geheimen van goed werkgeverschap: ‘Succesvolle organisaties scoren aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid. Daarvoor is een cultuur van vertrouwen nodig. Medewerkers moeten ervan op aan kunnen dat er goed met hun belangen wordt omgegaan.”

De top vijf in de gehandicaptenbranche wordt gevormd door: Nsdsk (8,2), Jp van den Bent (8,1), Estinea (7,7), Stichting Prisma (7,3), en Driestroom (7,3). Bekijk de volledige ranglijsten op www.beste-werkgevers.nl.


Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek namen 313 organisaties deel en in totaal beoordeelden 224.567 medewerkers hun werkgever. Meer informatie over de winnaars en de geheimen van goed werkgeverschap is te vinden in het Beste Werkgevers Magazine 2016.  |


Foto Estinea, de derde best scorende werkgever in de gehandicaptenzorg

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!