Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Amsterdams zorgfestival zoekt ambassadeurs en gastvrouwen

24 oktober 2012 Door de redactie Geen reacties

Het Zorgfestival, een tweedaags evenement op vrijdag 9 en zaterdag 10 november, zoekt vrijwilligers uit de zorg die willen bijdragen aan het evenement op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Zij kunnen daar aan mogelijk toekomstige collega's komen vertellen waarom zij trots zijn op hun werk, en wat het werken in de zorg leuk maakt.

Tijdens het Zorgfestival is aandacht voor beroepstrots, carrièreperspectieven en de verschillende mogelijkheden van leren en werken in de zorg. Een van de activiteiten in de Carrièrehal is speeddaten met professionals. Medewerkers uit de zorg vertellen hierbij hun persoonlijke verhaal aan potentiële medewerkers voor de zorg. Ze geven algemene informatie over opleidingen en het werken in de praktijk, delen hun ervaringen en laten zien wat hen beweegt om in de zorg te werken.

Je kunt je ook opgeven als gastvrouw of gastheer, om scholieren rondleiden in de carrièrehal of bezoekers kennis laten maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen in de Zorg & technologiehal.

Lees meer op www.zorgfestival.nl

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!