Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Ambassadeurs van de gehandicaptenzorg gezocht

30 september 2020 Door de redactie Geen reacties

Ben jij een gedreven professional die begeleider gehandicaptenzorg het mooiste vak van de wereld vindt? Wil je dat ook graag laten zien en horen? Dan is de leergang Ambassadeurs gehandicaptenzorg van de BPSW en de V&VN iets voor jou.

De leergang is voor begeleiders, verpleegkundigen en verzorgenden in de gehandicaptenzorg die trots zijn op hun vak. De leergang bestaat uit een mix van online ontmoetingen en zes fysieke bijeenkomsten (in Utrecht). Indien nodig gaat de leergang geheel online. Je leert om jouw beroepsgroep een stem te geven en het vak op de kaart te zetten. Je verdiept je in actuele thema’s en kwaliteit van je werk, en krijgt presentatie- en mediatraining. Ook netwerken, lobbyen en onderhandelen krijg je onder de knie. Je bouwt een krachtig netwerk op met mensen die lokaal, regionaal en landelijk invloed hebben. Je volgt de leergang met collega’s die verschillende achtergronden hebben, dus net zoals in de dagelijkse praktijk.

De kosten van deelname worden via een subsidie van VWS vergoed; de verletkosten komen voor rekening van de organisatie. Er is accreditatie aangevraagd voor de leergang.

Motivatiebrief
Weten of het ambassadeurschap gehandicaptenzorg iets voor jou is? Wil jij je stem en die van je collega’s laten horen? Ben je bereid tijd en energie te steken om 10 scholingsdagen (1 per maand) aanwezig te zijn en daarnaast 8 uur per maand tijd te besteden aan voorbereiding, opdrachten en coaching? Wil je gecoacht worden, en leren helder te communiceren en jouw visie te verwoorden? Wil je andere mensen enthousiasmeren en inspireren? Ja? Stuur dan voor 20 oktober een korte motivatiebrief naar Jolanda Winters en Patricia van den Brink naar ambassadeurs@bpsw.nl. De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 27 oktober en dinsdag 10 november. Voor vragen kun je bellen met Jolanda (06-51202436) of Patricia (06-13021796).

Meer weten?
Er is een informatieflyer met alle ins en outs over de leergang Ambassadeurs gehandicaptenzorg gemaakt. Je kunt ‘m als pdf downloaden.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!